Marieke Last PDF Afdrukken E-mailadres

Marieke-LastIk ben Marieke Last, 41 jaar. Afkomstig van 'boven de grote rivieren' en in 2004 vanwege het werk van mijn man hier in Best komen wonen, in de mooie wijk Heivelden.

Bij de geboorte van mijn dochter in 2007 bewust ervoor gekozen om een aantal jaar fulltime thuis te zijn.

Al jaren was ik naast mijn baan actief als bestuurslid en/of vrijwilliger voor diverse (landelijke/regionale) organisaties. Nu ik fulltime thuis ben wilde ik me ook graag inzetten voor mijn directe woonomgeving, vandaar dat ik sinds medio 2009 deel uitmaak van het bestuur van BewonersOverleg Heivelden.

Mijn functie in het bestuur is secretaris, ofwel 'spin in het web' voor vanalles wat er voorbij komt bij het BewonersOverleg.

De belangrijkste taak van het BewonersOverleg is 'spreekbuis namens de bewoners richting de gemeente'. Uiteraard kunnen we die taak alleen goed uitvoeren als wij de mening van (zoveel mogelijk!) bewoners uit onze wijk weten. Daarom ben ik erg blij met het Digitaal Bewonerspanel dat in 2009 is opgezet: een snelle en goedkope manier om online de mening van bewoners te peilen over allerlei onderwerpen op het gebied van leefbaarheid.

Bent u nog geen deelnemer aan het Digitaal Bewonerspanel, dan nodig ik u bij dezen hartelijk uit om u alsnog aan te melden.