Michèl van Eekhout PDF Afdrukken E-mailadres

Michel-van-EekhoutIk ben Michèl van Eekhout 50 jaar en sinds vorig jaar deelnemer en voorzitter van het Bewonersoverleg. 24 jaar geleden ben ik gaan werken en studeren aan de TU Eindhoven en vanwege de vele voorzieningen en de beschikbaarheid van een huurhuis ben ik in de wijk Salderes in Best neergestreken. Inmiddels woon ik bijna mijn halve leven in Best maar ik blijf natuurlijk import. Toen wij eind jaren 90 in de gelegenheid gesteld werden om in de wijk Heivelden een huis te bouwen hebben wij dat direct aangegrepen. Argumenten waren onder andere de ruime opzet het comfort en de nabijheid van natuur.

Qua woonvolume hebben wij wel een paar opties gehad om ons te verbeteren buiten de wijk maar daarover spraken onze drie kinderen telkens hun veto uit. De opgroeiende jeugd heeft het hier dus ook naar hun zin. Toen vorig jaar Antoine Walraven opstapte uit het Bewonersoverleg vanwege zijn nieuwe functie als wethouder heb ik dan ook direct ja gezegd op de vraag of ikzelf misschien in het Bewonersoverleg wilde participeren. Zeker met de doelstelling van het huidige college ten aanzien van wijkontwikkeling wordt dat overleg steeds belangrijker. De functie van het bestuur daarbinnen is om regelmatig en zorgvuldig de meningen binnen de wijk te peilen, en die vervolgens naar de lokale overheid over te brengen. Met dat laatste wil ik ook afronden. Deze tekst is bedoeld om de bestuursleden bij u te introduceren en dat is bij dezen gebeurd.

U weet nu wie ik ben en graag wil ik nu van u weten wie u bent en wat uw mening over onze wijk is. Graag nodig ik u dan ook uit om deel te nemen aan ons bewonerspanel. Via het bewonerspanel peilen wij de meningen ten aanzien van relevante onderwerpen binnen de wijk. Om u aan te melden stuurt u een e-mail naar ons secretariaat. Graag uw naam, huisadres, e-mail en telefoonnummer vermelden. U ontvangt dan zo snel mogelijk de log-in gegevens en bij het volgende onderzoek wordt u automatisch uitgenodigd per e-mail.