Bewonersoverleg Heivelden

On contact met elkaar

 

nieuwsbriefknop.jpg

Waarschuwing auto en woninginbraken Heivelden PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 25 maart 2010 09:35

De nieuwe modus bij woninginbraken, te weten het boren van een gat onder het slot in een houten deur. Via dat gat weet de dader de sleutel die aan de binnenzijde op het slot steekt om te draaien. In de wijk Heivelden is het nu 2 keer gebeurd dat daders in 2 avonden op rij enkele woningen op die manier hebben geopend. Omdat de politie nog helemaal geen zicht heeft op wie of welke groep dat dan moet zijn, hebben ze ervoor gekozen om zo snel mogelijk via de media ruchtbaarheid hieraan te geven. Dat is reeds in de krant, op de website van de politie en via SMS alert gedaan. Hierin waarschuwt de politie mensen om niet aan de binnenzijde een sleutel op de achterdeur te laten steken.

M.b.t. de auto inbraken heeft de politie ook onderzoek gedaan naar de omstandigheden. De aantallen liggen allemaal bij elkaar in het westelijke gedeelte van de wijk. De politie heeft niet het idee dat de daders vanaf de Heuveleindseweg de wijk ingaan of langs de geluidswal komen. Wel is de mogelijkheid dat ze vanaf de Oirschotseweg via het fietspad naar de Heivelden west komen en dan in de wijk hun slag slaan.

Het bewonersoverleg wil graag met de politie het voornoemde aanpakken en verzoekt alle bewoners in de wijk dan ook om ogen en oren open te houden met name in de vroege avonduren.

De politie wil graag alle info hebben, hoe onbelangrijk deze ook lijkt.
Info kan verstuurd worden aan de buurtbrigadier Ruud Verstegen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. via: www.politiebest.nl of via het bewonersoverleg Heivelden.

Bewoners die informatie over daders, criminele activiteiten of iets dergelijks hebben kunnen deze informatie kwijt bij Meld Misdaad Anoniem tel: 0800-7000.

 

Bouw en webhosting

ReneKreijveld.nl
Joomla expertise en web consultancy